top of page

EMILI e.V. Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

gif
Egy rosszul sikerült játéknap után vettem észre a cashback ajánlatot, és elsőre azt hittem, automatikusan visszakapom minden veszteségem egy részét. A nine kaszino feltételeit átnézve kiderült, hogy a visszatérítést egy meghatározott időszak nettó eredménye alapján számíthatják, és az aktiváláshoz külön szabályok is tartozhatnak.

Nem minden befizetés vagy játéktípus számít bele ugyanúgy az elszámolásba. Érdemes ellenőrizni a cashback százalékát, a minimális veszteséget, a jóváírás időpontját és azt, hogy a kapott összegre vonatkozik-e visszaforgatási követelmény. Az is eltérhet, hogy a jutalom automatikusan megjelenik-e, vagy külön kell igényelni a promóciós menüben.

Az első tanácsom, hogy még játék előtt olvasd el, pontosan mikor kezdődik és zárul a napi elszámolási időszak. A második, hogy ne növeld a tétedet azért, mert később visszatérítésre számítasz. A cashback csak a veszteség egy részét fedezheti, és a jóváírt összeghez további feltételek kapcsolódhatnak.

Nálam ez kellemes kiegészítés, de nem tekintem biztos kompenzációnak. A következő kör esélyeit sem befolyásolja, hiszen a játékok eredménye véletlenszerű. Emiatt ugyanazt az előre meghatározott keretet tartom akkor is, ha éppen aktív cashback ajánlat van.

5 Ansichten
bottom of page