top of page

EMILI e.V. Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

gif
Telefonról próbáltam először belépni, de automatikusan egy régi jelszót töltött ki a böngésző, ezért a rendszer hibát jelzett. A https://corunum2020.hu/robocat-nyerogepek/ információi után visszatértem a hivatalos belépési felületre, és kézzel adtam meg a regisztrált e-mail-címemet, valamint az aktuális jelszavamat.

Számítógépen a főoldal felső részén található Belépés gomb nyitja meg az adatmezőket. Mobilon ugyanez a lehetőség általában a lenyitható menüben jelenik meg. Sikeres azonosítás után elérhetővé válik az egyenleg, a pénztár, a promóciók, a játékelőzmény és a verifikációs részleg. Ugyanaz a fiók használható mindkét eszközön, ezért nem kell külön mobilos profilt létrehozni.

Az első tanácsom, hogy belépés előtt mindig ellenőrizd a webcímet, különösen akkor, ha reklámból vagy üzenetben kapott hivatkozást nyitottál meg. A második, hogy közös eszközön ne mentsd el a jelszót, és a játék befejezése után jelentkezz ki. Ha elérhető, a kétlépcsős hitelesítést is érdemes bekapcsolni.

A gyors fiókhozzáférés kényelmes, de nem változtatja meg a játékok természetét. A nyerőgépek eredménye véletlenszerű, ezért belépés után is tartom az előre meghatározott idő- és befizetési keretemet.

6 Ansichten
bottom of page