top of page

EMILI e.V. Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

gif
A huszadik demókör után visszagondoltam az eredményeimre, és rájöttem, hogy a legtöbb virtuális veszteséget nem a nehézségi szint, hanem a kapkodás okozta. A chicken road ingyenes változatában szerencsére valódi pénz nélkül tudtam megfigyelni, hogyan reagálok a folyamatosan növekvő szorzókra.

Az első néhány menetben mindig továbbmentem, amikor már kiszállhattam volna. Később előre kiválasztottam egy célpontot, és ugyanazzal a virtuális téttel próbáltam ki több kört. Így sokkal könnyebb volt összehasonlítani a döntéseimet. Az is feltűnt, hogy a korábbi rövid menetek után hajlamos voltam hosszabb következő körre számítani, pedig erre semmilyen biztos alap nincs.

Az első tanácsom, hogy a demóban se használj irreálisan nagy tétet. Olyan összeget állíts be, amelyet valódi játékban is választanál. A második, hogy húsz körön keresztül tartsd ugyanazt a Cash Out szabályt, majd nézd meg, hányszor sikerült valóban betartanod.

A demó jól megtanította a kezelést és megmutatta a saját impulzív szokásaimat, de nem adott nyerő formulát. Minden új menet véletlenszerű, ezért a virtuális eredményekből nem lehet biztosan következtetni arra, hogyan alakulna egy valódi pénzes játékmenet.

5 Ansichten
bottom of page