top of page

EMILI e.V. Gruppe

Öffentlich·18 Mitglieder

gif
Az első köröm néhány másodperc alatt véget ért, mert túl sokáig vártam a kiszállással. A szorzó szépen növekedett minden sikeres lépés után, én pedig azt hittem, még egy akadály biztosan belefér. A chicken road játékmenetét ezután demó módban néztem át alaposabban, hogy valódi tét nélkül értsem meg a működését.

A kör elején ki kell választani a tétet és a nehézségi szintet. Ezután a csirke minden biztonságos lépésével magasabb szorzót ér el, de közben a kör elvesztésének kockázata is növekszik. A játékos bármelyik sikeres pontnál használhatja a Cash Out funkciót. Ha még a veszély előtt kiszáll, az aktuális szorzó alapján kapja meg az eredményt; ha túl sokáig folytatja, a teljes tét elveszhet.

Az első tanácsom, hogy kezdéskor válassz könnyebb fokozatot, és előre döntsd el, milyen szorzónál szállsz ki. A második, hogy vesztes kör után ne emeld automatikusan a tétet. A gyors menetek miatt így rövid idő alatt elfogyhat a teljes keret.

Nekem a játék lényege nem a végső lépés elérése, hanem az időben meghozott döntés. Ettől még nincs biztos stratégia: minden kör kimenetele véletlenszerű, ezért ugyanaz a kiszállási pont sem garantál mindig azonos eredményt.

5 Ansichten
bottom of page